torstai 22. helmikuuta 2018

Lonkeropiirakan spefi-lukuhaaste

Oletko urautunut lukemaan vain fantasiaa tai scifiä ja unohtanut toisen (ja kauhun) täysin? Oletko tutustunut kotimaiseen Praedor-fantasiamaailmaan tai spekulatiiviseen fiktioon, joka ei ole suomalaisen tai anglosaksisen kirjoittajan kynästä? Oletko lukenut spekulatiivisia runoja tai kirjoja, joiden päähenkilö on lgbt+? Lukuhaasteet ovat mainio tapa ravistella omia luutuneita lukutottumuksiaan ja tutustua teoksiin, jotka muuten saattaisivat jäädä kokematta.

Lonkeropiirakka-blogissa julkaistiin alkuvuodesta spefi-lukuhaaste. Lista on pitkä (kenties vähän tarpeettomankin pitkä, koska näyttää siltä, että siihen on haluttu saada 42 eri kohtaa), mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Perehdy Lonkeropiirakan spefi-lukuhaasteeseen täällä.

Monet Muissa maailmoissa -blogissa arvostelluista tai esitellyistä kirjoista vastaavat useampiinkin listatuista vaihtoehdoista. Mikäli kaipaat yksityiskohtaisempia vinkkejä, vastaan kysymyksiin hyvin mielelläni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia Atorox-novelleista

Osallistuin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Atorox-raatiin. 23 ehdokasnovellin lukeminen oli kiinnostavaa ja antoi paljon ajattel...